Baas Bots brengt nieuwe kermishit ‘Achtebaan’ uit

Voor het vierde jaar op rij trakteert gelegenheidsduo Baas Bots de Tilburgse kermis op een unieke kermishit. Het nummer Achtebaan is ontstaan na een onstuimige editie van de Kermis in 2014.

Muziekwinkeleigenaar Dennis van der Vleuten tekende voor de productie van de kermisbeats en FontysACI docent Piet van Beurden schreef de teksten. De clip van het nummer is dit jaar opgenomen op een geheime kermistestlocatie in de Reeshof in samenwerking met de sociale onderneming Prospects@work.

Het leven als een Achtebaan

Het nummer beschrijft het leven als een ‘Achtebaan’. In de clip bereiden de zangers zich voor op de vele uitdagingen van de kermis. De Samenwerkende EHBOverenigingen van Tilburg zorgen voor de veiligheid van de kermisgangers en na het grondig testen van de zogenaamde zachte G-krachten is het duo klaar om de kermis te veroveren. Natuurlijk gaan ze niet alleen in de Achtebaan. Een leuke club Bazen gaat mee in de Spinning Coaster XXL en zelfs de echte AchtebaanBaas Colin Buwalda maakt een opwachting in de clip.

Eerdere nummers van duo waren Bots Ouwe, Altijd Prijs en Danse. Steeds 100% originele nummers en eigen producties met een boodschap. En hoewel dit jaar de muziek een tandje krachtiger is, blijft het idee om een muzikaal cadeautje te bieden voor het hele gezin en voor alle kermisgangers van om de hoek of van heinde en van verre.

Benieuwd naar het nummer? Bekijk de videoclip hier:

Alles over Kermis Tilburg 2015

Kermis Tilburg 2015
Attracties, nieuws, foto’s, openingstijden en acties van Kermis Tilburg 2015. Check hier de grootste online attractie!