Back 2 The 90’s in het Leijpark volledig uitverkocht

back 2 the 90's

Komend weekend wordt het Leijpark twee dagen lang omgetoverd tot festivalterrein. Op zaterdag staat Back 2 The 90’s op het programma en op zondag volgt Park Beats. De organisatie van beide festivals maakte net bekend dat de eerstgenoemde inmiddels volledig is uitverkocht. 

Zaterdag weten 20.000 festivalgangers de weg naar het Leijpark te vinden. Daan van den Nouweland van de organisatie heeft er zin in. ”We gaan een mooi feestje bouwen. Natuurlijk houden we de weerberichten in de gaten en mocht het nodig zijn treffen we maatregelen.”

Paul Elstak, Mental Theo en meer

Back 2 The 90’s heeft ook dit jaar weer een prachtig programma samengesteld. Ze hebben als headliner Technotronic geboekt en verder geven East 17, Sash!, Whigfield, Captain Jack, 2 Brothers on the 4th floor, Robin S, Mental Theo, T-Spoon en Paul Elstak een optreden.

Nog een aantal kaarten voor Park Beats

Op zondag staat Park Beats op het programma. Dannic, Duna, Lucas Steve, Kris Kross Amsterdam, Ravitez, Dutone, Pep & Rash en Daniël Thomasso draaien dan een set. Voor dit festival zijn nog een aantal kaarten te koop. Er komen zo’n 15.000 bezoekers op Park Beats af.