Back 2 the 90’s & Park Beats Festival verplaatst naar de zomer van 2022

back 2 the 90's en park beats

Helaas! Komende zomer geen Back 2 The 90’s en Park Beats Festival in het Tilburgse Leijpark. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt. Gekochte tickets blijven geldig voor de volgende editie. Festivalgangers die al een ticket hebben gekocht, ontvangen een mail met aanvullende informatie. 

“We hebben deze moeilijke beslissing moeten nemen omdat het duidelijk is geworden dat het niet mogelijk gaat zijn om begin juli twee volwaardige festivals te organiseren. Hoewel er volop gunstige ontwikkelingen zijn op het gebied van vaccinaties en sneltesten, blijven er teveel onzekerheden. Om niet langer iedereen in onzekerheid te houden, kiezen we ervoor om de knoop nu al door te hakken,” laat de organisatie weten.

Twee jaar op rij geen Back 2 the 90’s en Park Beats is een bittere pil voor iedereen: bezoekers, artiesten, leveranciers, crew, organisatie en partners. “Maar het is de juiste beslissing. We hopen iedereen weer te zien in het eerste weekend van juli 2022 voor een festival wat weer knallen wordt als vanouds.”

Terugblik op eerdere edities

Back 2 the 90’s en Park Beats is niet meer weg te denken uit de Tilburgse festivalzomer. Jaarlijks staan er verschillende topartiesten in het Leijpark. Denk aan Mental Theo, Paul Elstak en Scooter. Ook Nederlandse toppers zoals Lil Kleine en Bizzey stonden eerdere zomers in het Leijpark.

Onze fotografen namen ook altijd een kijkje bij Back 2 the 90’s en Park Beats. Mis jij een festival ook zo erg? Check dan vooral de foto’s terug van eerdere edities.