Back 2 The 90’s & Park Beats terug in het Leijpark

Ook dit jaar wordt het Leijpark weer omgetoverd tot festival oase. Het eerste weekend van juli kunnen festivalgangers een feestje bouwen bij Back 2 The 90’s en Park Beats. Zaterdag 4 juli staat volledig in het teken van eurodance, happy hardcore en 90’s classics tijdens Back 2 The 90’s en zondag 5 juli kun je genieten van de beste house platen tijdens Park Beats.

Back 2 The 90’s

De line up van Back 2 The 90’s liegt er niet om. Met Scooter als headliner gaat het een knaller van een editie worden. Een spetterende live show met volledige band staat garant voor spektakel. DJ Paul Elstak kan natuurlijk niet ontbreken op dit feestje en brengt je letterlijk back 2 The 90’s met de allerbeste hardcore platen. De volledige line-up kun je hier vinden.

Bekijk hier de foto’s van Back 2 The 90’s 2014

Park Beats

Niet alleen op de zaterdag kun je terecht voor een te gek feestje in het Leijpark. De organisatie heeft er alles aan gedaan om op zondag een top programma neer te zetten. De line up wordt nog aangevuld maar met namen als Bassjackers, Sidney Samson en La Fuente kan het niet misgaan. De derde editie van Park Beats heeft alles in zich om een hele mooie te worden.

Bekijk hier de foto’s van Park Beats 2014

Kaarten winnen

Voor zowel Back 2 The 90’s als Park Beats mogen wij kaarten weggeven. Voor Back 2 The 90’s geven we twintig kaarten weg en voor Park Beats maar liefst vijftig kaarten. Het enige wat je hoeft te doen, is je mailadres invullen. Klik door op onderstaande prijsvragen en maak kans op een fijn festivalweekend.