Back 2 The 90’s viert lustrumeditie in het Leijpark

back 2 the 90's

Aankomende zomer organiseert Back 2 The 90’s alweer voor het vijfde jaar op rij een fijn festival op één van de mooiste locaties van Tilburg. Het Leijpark is op zaterdag 1 juli het decor voor het festival dat geheel in het teken staat van muziek uit de jaren ’90. 

Foto: Bas Haans

De organisatie van het festival heeft voor het lustrum een groot scala aan internationale artiesten weten te strikken. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Line-up Back 2 The 90’s

Qua line-up kunnen we ook dit jaar weer onze vingers aflikken. Zo staat Boyband East 17, Robin S, SASH!, Whigfield en Captain Jack live op het podium. Belgische formatie Technotronic, bekend van hun megahit ‘Pump up the Jam’, geeft ook een optreden. ”Het is ons lustrum en dus pakken we dit jaar extra uit met een gevarieerde line-up, met een zeer internationaal karakter,” zegt organisator Daan van den Nouweland.

Naast alle internationale artiesten zijn er ook Nederlandse artiesten op het podium te bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan T-Spoon, 2 Brothers on de 5th Floor en Mental Theo.

Park Beats

Een dag later, op zondag 2 juli, vindt het dancefestival Park Beats plaats. Ook op dit festival wordt het lustrum groots gevierd. De eerste grote dj’s die komen optreden zijn inmiddels bekend. Zo kun je in het Leijpark genieten van Dannic, Kriss Kross Amsterdam, Dyna en Lucas&Steve. De kaartverkoop van Park Beats is ook van start gegaan.

Kaarten winnen

Wij mogen van de organisatie van Back 2 The 90’s en Park Beats ook dit jaar weer veel kaarten weggeven voor beide festivals. Daarvoor moet je eventjes je gegevens achterlaten om kans te maken.