Backstreet’s back, alright

Donderdag 26 februari vertoont Pathé Tilburg een emotioneel open en eerlijk portret van de grootste boyband ooit, de Backstreet Boys, die ons door de hoogte- en dieptepunten van hun jeugd naar volwassenheid meeneemt. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscoop.

In een studio in Londen in 2012 kwam de band weer samen om een nieuw album te schrijven, een film te maken en de herlancering voor hun 20ste verjaardag te bespreken. De reünie zorgde voor hernieuwde vriendschappen, maar ook voor dynamische verschuivingen en onthullingen van nieuwe en oude spanningen waarmee iedereen geconfronteerd wordt maar die ook worden opgelost. De film is geregisseerd door Stephen Kijak (Stones in Exile, Scott Walker: 30 Century Man) en is een verrassende reis gefilmd verspreid over 2 jaar die duikt in de uitersten van roem / fortuin, verraad en vernieuwing.

Eenmalig

De film zal éénmalig worden vertoond op donderdag 26 februari 2015 met een speciaal optreden van de band live uitgezonden via satelliet. De film duurt 110 minuten, het speciale optreden duurt 35 minuten. Let op: deze voorstelling is Engels gesproken en heeft geen ondertiteling.

Tickets

Kaarten zijn te koop via de website van Pathé Tilburg of aan de kassa van Pathé Tilburg. Parkeren met 50% korting kan in de Heuvelpoort parkeergarage.

Backstreet-boys