logo

Bakery-café BackWERK opent tweede Tilburgse vestiging op het centraal station

BackWERK

Wellicht ben je er weleens een broodje gaan eten: BackWERK. Het bakery-café heeft al een vestiging op de hoek van de Heuvel en Juliana van Stolbergstraat. Daar komt binnenkort een tweede Tilburgse vestiging bij. Ze openen namelijk een locatie aan de promenade van het centraal station waar voorheen De Broodzaak zat. Je kunt dus binnenkort een vers broodje, sapje en kop koffie scoren onderweg naar je trein. Lees snel verder. 

Foto ter illustratie: de vestiging van BackWERK op het centraal station van ‘s-Hertogenbosch.

Bij BackWERK vind je lekkere brood- en belegd broodproducten, warme sandwiches en verse sappen. De producten worden allemaal vers bereid in de keuken van de winkel, tot de ingrediënten aan toe. Inmiddels is BackWERK uitgegroeid tot succesvolle formule met meer dan vijftig vestigingen. Bij BackWERK vinden ze het belangrijk om met gezonde en eerlijke producten te werken en houden ze van eenvoud. De broodjes, sappen en koffies zijn dan ook betaalbaar voor vrijwel iedereen.

De vestiging aan het centraal station van Tilburg opent hoogstwaarschijnlijk eind juni haar deuren. Overigens is Tilburg niet de enige stad met een vestiging van BackWERK aan het station. Zo is onlangs de vijftigste winkel van de keten geopend op het centraal station van ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Wil je meer weten over BackWERK? Check dan snel de website.