Bakkerij Floor van Lieshout wint 28e BORT-prijs

Wederom mooi nieuws voor Bakkerij Floor van Lieshout. Zij hebben namelijk op 4 januari de 28e editie van de BORT-prijs gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Midden Brabant en BORT (Bedrijven Overleg Regio Tilburg). Lees verder.

Juryvoorzitter Bas van der Pol, wethouder EZ voor de gemeente Tilburg, prees dit bedrijf voor de krachtige en voortdurende groei van het bedrijf met behoud van de ambachtelijke traditie. De productie vindt inmiddels op industriële schaal plaats, maar het ‘warme bakker gevoel’ is behouden gebleven. Het bedrijf is al 100 jaar krachtig verbonden met de eigen regio, en mag zich inmiddels Hofleverancier noemen. Met effectieve verduurzaming en innovatie speelt het goed in op actuele ontwikkelingen van de samenleving. Daarmee is het een uitblinker op velerlei gebied en daarmee een aansprekend voorbeeld voor de collega-ondernemers in de regio.

De BORT-prijs

De BORT-prijs is een jaarlijkse prijs voor bedrijven die zich verbonden voelen met de regio, op een innovatieve, bevlogen en betrokken wijze. Dit jaar is door de jury extra aandacht geschonken aan het thema ‘meer met minder’: bedrijven die goed weten om te gaan met schaarste aan personeel en grondstoffen. De voordrachten zijn afkomstig van collega-ondernemers in Tilburg en omstreken. De jury, onder leiding van Bas van der Pol, kiest vervolgens de winnaar uit drie genomineerden. Genomineerd waren, naast Bakkerij Floor van Lieshout, DB Schenker (logistiek en supply chain management) en Schlappi Markiezen (productie en levering van zonweringen).