Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2083 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bart Braspenning partner bij Van Boekel accountants en adviseurs

Van Boekel accountants en adviseurs uit Tilburg heeft Bart Braspenning (42) per 1 januari 2016 benoemd tot partner. De maatschap bestaat met de komst van Bart Braspenning uit 5 partners en circa 55 medewerkers.

Twintig jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in de accountancy stapte hij in het jaar 2015 van een Big-4 kantoor over naar Van Boekel accountants en adviseurs. Als accountant heeft hij in de afgelopen jaren vele ondernemers en ondernemingen geadviseerd en bijgestaan. Zijn ervaring loopt uiteen van eenmanszaken tot dochterondernemingen van beursgenoteerde bedrijven maar nagenoeg altijd met een MKB-profiel.

Linda van Hoof, partner van Van Boekel accountants en adviseurs, over de toetreding van Bart Braspenning

De toetreding van Bart als partner is voor de groei en ontwikkeling van ons kantoor van grote waarde. Een accountant met een voorliefde voor en uitgebreide ervaring in de MKB-praktijk Bovendien vergroten en versterken wij met zijn komst ons netwerk in de regio Waalwijk en de verdere Langstraat. Bart beschikt daarnaast over een juiste mix van eigenschappen die kenmerkend zijn voor onze manier van zaken doen. Wij zijn weer gegroeid door zijn toetreding.

Bart Braspenning-drukwerk1

Over Van Boekel accountants en adviseurs

Van Boekel accountants en adviseurs bestaat dit jaar al 70 jaar en is met name gericht op het midden- en kleinbedrijf. De kernactiviteiten zijn accountancy, belastingadvies, fusie- en overnamebegeleiding, HRM en salarisadministratie. Maar er wordt ook veel aandacht besteed aan strategisch advies op het gebied van investeringen, financiële planning en organisatorisch advies. De professionals van Van Boekel accountants en adviseurs hebben de kennis en ervaring die nodig is voor het oplossen van problemen en benutten van kansen. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een kantoor met 55 medewerkers en 5 partners.

Reageer op dit bericht