Bart Schuermans terug van weggeweest en lanceert nieuwe single ‘Een maandag zonder kater’

Het is een bekend gezicht in Tilburg en zeker rondom carnaval. Maar zanger Bart Schuermans laat met zijn nieuwe single ‘Een maandag zonder kater’ horen dat hij veel meer in zijn mars heeft dan het vertolken van carnavalsmuziek. Lees snel verder en beluister de single hieronder. 

De zanger wil zich vanaf nu meer op de kaart zetten als allround (feest)artiest. Daarom is hij de samenwerking aangegaan met Frank Verkooyen va The Boom! Music Studio. De producties van Frank vallen namelijk enorm in de smaak bij Bart. Wat veel mensen niet weten is dat de zanger wordt geboekt als veelzijdig artiest. Op het podium vermaakt hij het publiek naast feestknallers ook met nummers van onder andere Tom James en Elvis Presley.

Bart over de samenwerking met Frank: “Vanaf de kennismaking met Frank was er een klik. Hij begreep meteen wat ik bedoelde en dat heeft hij één op één vertaald in deze nieuwe feestplaat. Hij schakelde snel en riep spontaan de kreet ‘een maandag zonder kater?’. De fantastische tekst is geschreven door Wim Roeffen. Ik kan me er helemaal in vinden want als je op maandag geen kater hebt dan heb je het weekend niet maximaal geleefd. Deze plaat kan ik het gehele jaar door zingen, zelfs met carnaval. Ik heb de smaak nu echt weer te pakken. Dat komt natuurlijk ook door de boekingen die weer beginnen te lopen. Ik ben voornemens om ook regelmatig weer nieuwe singles uit te brengen. Sterker nog, de opvolger verschijnt in januari 2023. Ook liggen er plannen klaar voor een leuke nieuwe single die uitkomt medio voorjaar / zomer.”

Een maandag zonder kater

Je kunt de single hieronder beluisteren. De videoclip is opgenomen bij Heuvel 15 aan de Korte Heuvel.