Bartels Hifi en Video opent Bose Center

Op 23 oktober 2009 opende Bartels Tilburg haar nieuwe vestiging Bartels Bose Center. Deze is gevestigd naast de bestaande Bartels vestiging Besterdring 87-89. Kom genieten van onze mooie showroom en natuurlijk luisteren naar de fantastische kwaliteit van onze Bose producten.

Bose filosofie
Onderzoek leidt tot technologische ontwikkelingen en superieure technologie leidt tot superieure prestaties. Bij Bose ondersteunen ze het onderzoek door de winst voor de volle 100% weer in het bedrijf te steken

De geschiedenis van Bose
Bose Corporation werd in 1964 opgericht door dr. Amar G. Bose, in die tijd werkzaam als hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. Tijdens zijn afstudeerperiode aan het MIT in de jaren vijftig besloot dr. Bose om een nieuwe stereo-installatie aan te schaffen. Hij was nogal teleurgesteld dat luidsprekers met indrukwekkende technische specificaties niet in staat bleken om het echte geluid van livemuziek weer te geven.

Dit leidde tot uitgebreid onderzoek op het gebied van luidsprekerontwerp en psychoakoestiek – de menselijke perceptie van geluid. De bevindingen van dr. Bose mondden uit in nieuwe, zeer afwijkende ontwerpconcepten die de emotionele kracht van livemuziek helpen overbrengen.

Bij Bartels Bose Center staat het complete assortiment van Bose demonstratie klaar opgesteld. Of het nu gaat om een 321 systeem, Lifestyle systeem, Multiroom systeem, of Multimedia speaker.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die Bose u bied, en geven u graag een demonstratie zodat u zich kunt overtuigen van de geweldige geluidskwaliteit.

Wij hopen u snel te mogen begroeten!