Bas van Steen nieuw hoofd theatertechniek bij CC Jan van Besouw

bas van steen

Per 1 juni 2019 zal Bas van Steen als hoofd theatertechniek in diens treden bij Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle. Van Steen is in het verleden al eerder als theatertechnicus verbonden geweest aan het Jan van Besouw en is in zijn huidige functie werkzaam bij Theaters Tilburg. Hij heeft ruime ervaring in het vertalen van artistieke ideeën naar concreet productieplan en de uitvoering daarvan.

Hoofd theatertechniek

In zijn nieuwe functie zal Van Steen zich, naast theatertechniek, ook bezig gaan houden met Social Media content in beeld en geluid en het ondersteunen bij optredens en uitvoeringen die door het Jan van Besouw ontplooid worden. In Cultureel Centrum Jan van Besouw vinden jaarlijks zo’n 130 professionele theatervoorstellingen plaats in de theaterzaal en in de Annetje van Puijenbroek Kapel. Daarnaast worden er door de circa 30 verenigingen en organisaties die binnen het gebouw actief zijn wekelijks films, lezingen, presentaties en voorstellingen georganiseerd, waarbij de techniek in het theater van groot belang is. De muziekactiviteiten in de foyer zijn inmiddels ook talrijk.

Van Steen zal gezamenlijk met het huidige hoofd techniek en het bovenal zeer vertrouwde gezicht van Eric Hoop en de ondersteuning van Joep van Zoelen, Mike van Oirschot en Nick Dankers zorgdragen voor continuïteit voor de toekomst.