Basisschool De Wegwijzer klaar voor 21st Century Skills

Leerlingen vandaag de dag groeien op met technologie. Dit verandert de kijk op onderwijs en hoe leerlingen interacteren, leren en delen. Basisschool De Wegwijzer omarmt de leermethode 21st Century Skills en investeert daarom in tablets en touch screen borden in de gehele school.

Om goed aan te sluiten op 21st Century Skills zijn inmiddels alle klassen voorzien van tablets en touch-screen borden. Zelfs de kleuters hebben een interactief bord in de klas. Dit kan gedraaid worden tot tafel. Groepjes kleuters kunnen rondom de tafel allerlei leerzame spelletjes uitvoeren.

Groepen 3 en 4 hebben een bord, dat met een liftsysteem omhoog en omlaag kan, zodat iedereen makkelijk op het bord kan werken.

Om alles compleet te maken heeft de school ook 70 tablets aangeschaft, die perfect samenwerken met de interactieve borden. De leerkrachten hebben al een speciale opleiding gevolgd om les te geven op die manier. Zo groeit het hele team mee en is men zich er bewust van, dat iedereen met de techniek moet meegroeien. Door deze investering is Basisschool de Wegwijzer voorbereid op het toekomstig leren!