bbb health boutique: shape your life

Wil je in shape komen? Wil je een efficiënte training in een ontspannende omgeving? Ben je aan het stoeien met je gewicht, zwanger of net bevallen? Of heb je een blessure? Zo ja, dan is BBB healthclub perfect voor jou!

Coaching, training en voeding

BBB is opgebouwd uit 3 pijlers: coaching, training en voeding. De combinatie van deze drie zorgt ervoor dat je jouw doelen behaalt. Bij BBB kan je aan de slag met personal coaches, psychologen, personal trainers, psychotherapeuten en voedingsdeskundigen.

Wat is BBB?

Bij BBB krijg je een gepersonaliseerd trainingsprogramma wat je uitvoert in een verwarmde cabine, wees niet bang, je hoofd steekt eruit dus de warmte is goed te doen! Naast zelf trainen kan je ook deelnemen aan groepslessen in de cabines of een yogales in de zaal. Ook zijn er buitenlessen, alles kan bij BB

Zwanger

Doordat de oefeningen liggend in een cabine worden uitgevoerd, worden rug en gewrichten ontzien. Zo kan bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit worden voorkomen of gereduceerd. Aankomende mama’s worden bij BBB nauwkeurig begeleid. Je sport op maat en krijgt voor iedere fase van de zwangerschap een nieuw bewegingsprogramma. Je wordt ook gemeten en gewogen en er wordt gekeken naar je voedingspatroon. De coaches adviseren je zowel over de juiste voeding als gedrag rondom voeding tijdens de zwangerschap.

Mamma

BBB biedt programma’s aan die vanaf 6 weken na de bevalling op verantwoorde wijze kunnen worden ingezet. Daarbij wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten of complicaties. Daarnaast kijken ze mee met je voeding, zodat je op een verantwoorde en duurzame manier weer terug in shape kan komen. Voor nieuwe mama’s hebben ze bij BBB bovendien een speciaal uurtje waarin je kan sporten en je kleine mee kan nemen. Huilen mag, evenals (borst)voeden en verschonen.

Proberen?

Een proefles is gratis, ga het lekker zelf testen om te kijken of je het wat vindt. Wij worden er in ieder geval erg blij van!

Meer info? Check de site van BBB!