BBB opent haar deuren in Tilburg

BBB gaat Tilburg veroveren! BBB Healthclub is al een aantal jaar succesvol in onder meer Amsterdam, Utrecht en Den Haag. De eerste franchise van BBB opent op 20 september haar deuren in Tilburg. De stad waar BBB ook is ontstaan.

De geschiedenis van BBB begint in 1988 in Tilburg waar Body Balance toen is opgericht door Charlotte de Brouwer. Inge en Esther De Brouwer (de Tilburgse dochters van Charlotte) pakten het concept verder op, gaven het een nieuwe naam, openden samen met een derde vennoot meerdere studio’s in de Randstad en zijn net bezig met het uitrollen van een franchise. De Tilburgse zusjes Karin en Nicole Matthijssen zijn de eerste franchisenemers van BBB Healthclub. Op 20 september is de officiële opening van BBB Tilburg.

Waarom BBB?

Honderden vrouwen – onder wie bekende Nederlanders – zijn bij BBB afgevallen, hebben er een mooier figuur gekregen, zijn blijer met hun lijf, hun eetpatroon en zichzelf! Zo ook actrice, schrijfster en theatermaakster Sanne Vogel. Sanne: “Ik ben genezen van mijn overgewicht en ik geloof ergens in. Ik geloof in BBB en ik draag het uit alsof het mijn religie is. Ik was ooit 27 kilo zwaarder, het is niet niks om zoveel gewicht extra mee te dragen. ”

BBB is…

BBB is een healthclub voor vrouwen die doelgericht en efficiënt willen shapen en afvallen. Bij BBB sport je in een warmtecabine, volg je voor vrouwen op maat gemaakte groepslessen en word je gecoacht bij het veranderen van je leefstijl. Bij BBB werken professionele coaches, onder wie psychologen, personal trainers, fysiotherapeuten en diëtistes. BBB is voor iedere vrouw dé coach voor voeding en beweging.

BBB-tussenstuk

Officiële opening BBB Tilburg

Op zaterdag 20 september  is van 9.00 uur tot 17. 00 uur de officiële opening van BBB Tilburg op het Koningsplein 203. Van 9.00 uur tot 13.00 uur kun je zien hoe het in zijn werk gaat bij BBB. Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur staat de champagne koud en kan de studio worden bewonderd. Wil je altijd op de hoogte blijven van de BBB Healtclub kijk dan op hun facebook pagina!