‘Be so good they can’t ignore you’

Nieuwe blogster voor Tilburg.com stelt zich voor! Elke twee weken verschijnt haar nieuwe verfrissende blog op Tilburg.com. Maak kennis met Rachel!

Mijn naam is Rachel Wurms, student International Lifestyle Studies, fashion-lover, eigenaar van Nova Dali sieraden, dol op vintage en geboren en getogen in het mooie Tilburg.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om te schrijven. Toen ik een jaar of 12 was maakte ik vaak m’n eigen modemagazine op de computer met eigen geschreven stukjes en printte deze uit. Veel meer lezers dan mijn ouders had ik op dat moment niet maar dat drukte mijn pret niet.

Tijdschriften maken heb ik achter me gelaten, maar het schrijven niet.
Dit voor de studie die ik op dit moment volg, International Lifestyle Studies. Met deze studie word ik opgeleid tot trendwatcher en conceptontwikkelaar. Om trends te kunnen spotten is het belangrijk om alle nieuwe en hippe dingen te zien en bij te houden. Daarom heb ik voor de opleiding een blog aangemaakt waar ik alles bij houd op het gebied van lifestyle. Dit ga ik nu ook voor Tilburg.com doen.

Nieuwe dingen ontdekken is iets wat ik erg leuk vind. Sinds een jaar woon ik midden in het centrum van Tilburg en daar zijn genoeg dingen te ontdekken. Ik vind het dan ook heerlijk om te fietsen door het centrum en goed om me heen te kijken.

Voor Tilburg.com ga ik vanaf nu bloggen over alle hippe winkels, feesten, evenementen en tentoonstellingen die plaatsvinden in en rondom Tilburg. Ik wil jullie door middel van mijn blog graag laten zien wat Tilburg allemaal te bieden heeft en waarom ik zo van deze stad houd!

Lees vanaf volgende week Rachel's nieuwe blog op Tilburg.com!

Paspoort
Naam: Rachel Wurms
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats: Tilburg
Relatie: Al meer dan een jaar samen met Frank
Woonsituatie: Studentenhuis in de Willem II – Straat
Eten: Sushi
Drinken: Spa rood
Lunch: Kras2
Restaurant: Pronto Pronto en Shinzo
Uitgaan: Studio Tilburg
Evenement: Tilburg Culinair
Kleding: Zara, Asos, vintage en Isabel Marant (Helaas iets te prijzig voor mij als student..)
Schoenen: Fred de la Bretoniere, Zara en All Stars
Geurtje: Miss Dior Chérie
Sieraden: Nova Dali en een subtiel goud kettinkje van m’n moeder die ik als armbandje draag en altijd om heb.
Boek: Komt een vrouw bij de dokter
Tijdschrift: LINDA, Jackie en Vogue
Verslaving: Sushi en Côte d`Or melkchocolade met stukjes hazelnoot
Quote: ‘Be so good they can’t ignore you’