Beauty webshop JohnBeerens.com ondergaat webshop metamorfose

webshop Johnbeerens.com

JohnBeerens.com lanceerde afgelopen donderdag feestelijk haar nieuwe website design. De gerenommeerde beauty- en haar webshop wil met deze frisse look & feel inspelen op de behoeften en wensen van haar klanten. Deze belangrijke stap binnen het bedrijf zorgt ervoor dat de klanten van JohnBeerens.com nóg meer plezier en inspiratie ervaren tijdens het online shoppen van hun beauty producten.

Afgelopen donderdag ging het nieuwe ontwerp van beauty webshop JohnBeerens.com live. Het beauty bedrijf toont hiermee aan dat ze een autoriteit is en graag een trend zet op het gebied van beauty en e-commerce. JohnBeerens.com versterkt hiermee ook haar missie Delivering Beauty. “Wij willen dat onze klanten in elk hoekje van de webshop beauty en inspiratie zien en voelen,” aldus bedrijfseigenaar John Beerens.

Redesign JohnBeerens.com

De nieuwe webshop behoudt dezelfde functionaliteiten, maar dan met een nieuwe look & feel. Denk bijvoorbeeld aan onder andere nieuwe kleuren, indeling en type beeldkeuze. Zo koos JohnBeerens.com voor een zachte lichtroze in plaats van de kleur zalmroze die voorheen de basiskleur was van de site. Het doel van de metamorfose is voornamelijk om de klant nóg meer beleving en inspiratie te bieden. Inspiratie, advies, trending producten en bestsellers staan ook centraal op de nieuwe webshop. Zo vindt de klant gemakkelijk en snel de producten voor specifiek haar of zijn haartype.

Veelvuldig klantonderzoek

Voordat de metamorfose plaatsvond op de site, is er grondig onderzoek gedaan naar het gedrag van bestaande en nieuwe klanten op de webshop. Bedrijfsanalist Inez Veringa nam ons mee in hoe bepaalde aanpassingen tot stand kwamen. Zo werd gekeken waar klanten afhaken en of nieuwe/oriënterende klanten ook hun weg vinden op de webshop. Ook heeft JohnBeerens.com klanten betrokken bij het proces van het nieuwe design, om zo ook de risico’s in kaart te brengen. Veringa belicht tevens dat er voorafgaand aan de live gang diverse experimenten op de oude webshop live zijn gezet, om alvast nieuwe onderdelen van de webshop te testen. “Een klantonderzoek is een waardevol instrument om inzicht te krijgen in de klantbeleving en de verwachtingen van onze klanten”, licht Veringa toe.

JohnBeerens.com trakteert

Om deze stap samen met klanten te vieren, biedt de beauty webshop tot en met 30 augustus aan al haar trouwe klanten 10% korting op de special brands. Denk aan merken, zoals CHI, BioSilk, Oase, The Knot Dr. en Waterclouds.

Over JohnBeerens.com

Eigenaar en beroemde kapper John Beerens begon 16 jaar geleden op kleinschalige wijze met de beauty webshop JohnBeerens.com aan de Gimbrèrelaan in Tilburg. Dit is tevens ook nog de huidige locatie van de John Beerens Haarstudio. In rap tijd groeit de beauty webshop die voornamelijk gespecialiseerd is in haarproducten, tot wat het nu is, dé grootste beauty webshop van Nederland met meer dan 250 high-end beauty merken in het assortiment. JohnBeerens.com is ook genomineerd in de categorie Fashion & Beauty voor De Website van het Jaar verkiezing 2020.

Vorig jaar verhuisde het bedrijf naar een nieuw groter pand van maar liefst 4500 m² in Goirle, om zo ruimte te creëren voor de groei die het succes van het bedrijf met zich meebrengt.