Bedankbericht ContourdeTwern voor partners en organisatie Beursvloer Tilburg

Op de Beursvloer worden hulpvragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het Tilburgse bedrijfsleven. Bij deze ‘matches’ worden mankracht, materialen en kennis aangeboden. De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win-situatie. ContourdeTwern wil deze partijen nog even extra in het zonnetje zetten middels een bedankbericht.

De partijen

Beursvloer Tilburg wordt mede mogelijk gemaakt door de Gouden, Zilveren, Bronzen en Natura Partners van Betrokken Ondernemers van ContourdeTwern:

 

Organisatiecomité

Organisator ContourdeTwern bedankt het organisatiecomité, bestaande uit:

Volgend jaar

ContourdeTwern bedankt haar partners en sponsoren. Ze zien hen graag terug op de volgende Beursvloer Tilburg op dinsdag 11-10-2022 in het Willem II Stadion.

ContourdeTwern

ContourdeTwern is een organisatie voor maatschappelijke diensten en vrijwilligerswerk. Zij staan voor een zelfredzame, sociale samenleving. Dat is niet altijd en voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom helpen ze mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen en bij mooie projecten die mensen samenbrengen.