Bediening, manager purchase en meer: dit zijn de leukste vacatures van deze week!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? In Tilburg zijn er genoeg vacatures te vinden in alle branches. Wij zetten de leukste vacatures van werkgevers uit Tilburg voor jou op een rijtje! Lees vooral even verder en misschien vind jij wel jouw droombaan!

Uitgelichte vacatures

Stadscafé Brick zoekt bedieningsmedewerkers

Ben jij op zoek naar een dynamische en gezellige werkomgeving in het hart van Tilburg? Stadscafé Brick is op zoek naar enthousiast bedieningspersoneel om het team te versterken in ons bruisende stadscafé. Als jij passie hebt voor gastvrijheid, een positieve instelling en een proactieve houding, dan zijn ze op zoek naar jou!

Klooster Nieuwkerk zoekt zelfstandig werken kok en bedieningsmedewerker

Klooster Nieuwkerk is op zoek naar enthousiaste medewerkers bediening die de kunst van uitmuntende service begrijpen en weten hoe ze een glimlach op het gezicht van de gasten kunnen toveren. Ook zijn ze op zoek naar een getalenteerde zelfstandig werkend kok om hun team te versterken. Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het creëren van hoogwaardige gerechten met liefde en zorg. Bij Klooster Nieuwkerk Goirle bieden ze niet zomaar een baan, maar een unieke ervaring in een prachtige omgeving!

 VIVISOL zoekt manager purchase

Als Manager Purchase creëer jij de optimale omstandigheden voor het inkopen van (medische) handelsgoederen en facilitaire diensten. Daarnaast weet je de afdeling samen met jouw team (2 inkopers en een Facilitair Coördinator) naar een hoger niveau te tillen. Een functie waarbij je een belangrijke rol speelt in de ambitie van VIVISOL. Denk jij op strategisch niveau met ze mee?

Loc Brewery zoekt parttime hulpkok

Ben jij een bevlogen kok en heb je zin om te experimenten met mooie ingrediënten om tot spannende smaken te komen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! LOC Brewery is namelijk op zoek naar een talentvolle kok! Ze zijn op zoek naar een leergierige, ervaren werknemer. Herken jij jezelf hierin?

Meer leuke vacatures

Uiteraard zijn dit niet alle beschikbare vacatures in Tilburg. Hieronder een klein overzicht.

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Dus staat hier nog niet tussen wat je zoekt? Klik dan snel hier voor meer vacatures!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden