Bedolven onder EK-gadgets

Met een Wuppie Wuppie Wuppie winnen wij het wereldcuppie! En met een Welpie het EK. Helaas hebben beide mascottes ons niet geleid naar wat ze beloofden. Het Beesie kwam nog het dichtste in de buurt. Dit jaar pakt Albert Hein het daarom anders aan, de tocht naar de zege laten ze aan ons over. Wij moeten de uitslag raden, dan kijken zij wie het beste scoort. Ik voel hierbij direct een enorme druk op mijn schouders rusten.

Hetzelfde heb ik met de Bavaria v-dress, one size fits all. Twee jaar terug ging die vlieger ook voor mij op. De Dutchy Dress was op twee manieren te dragen en al snel concludeerde ik dat er voor mij één zeer gunstige manier was. De jurk van dit jaar zit bij iedereen hetzelfde en dus bij iedereen totaal anders. Je kunt het hebben of niet. Extreem vergelijkingsmateriaal, zorgt bij mij voor extreem lijngedrag dus ik volg trouw een strikte Sonja Bakker.

Nog even doorgaan en ik kan zonder gene over straat in mijn Björn Borg EK hipster, waar ik gegarandeerd een man tegenkom die 'gaat staan voor oranje'. Althans, dat meldt zijn boxershort mij. Gelukkig heeft het Ministerie van Volksgezondheid volgens mijn Facebookvrienden opgeroepen thuis vlaggetjes op te hangen, wanneer je pielemans kleiner is dan 15 centimeter. Ik neem aan dat die mannen dan ook thuis van de wedstrijd genieten?!

En over thuis laten gesproken: we hebben het nu nog niet eens gehad over Wolter kroes en zanger Rinus. Heren met een EK hit op hun naam. Van het vogeltje weet helaas niemand de naam, maar C1000 het is een hit geworden hoor! In tegenstelling tot de armbandjes van de Plus. Welke Nederlander wil er nu Duitsland of Denemarken om zijn pols? Gelukkig hoef ik me er niet kwaad om te maken, ik krijg ze nooit. Haal alleen tijdens mijn dagelijkse SAS-momenten een bus Pringles. Daar krijg je zo'n kekke fancan bij. Overstemt Wolter ook nog een beetje.

Charlotte Backx – Tekstbureau Door Lotje Getikt