Bedrijven delen hun kennis; hallo, maakt podcast over cloud security & monitoring

Hallo, is dé ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Zij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Lees snel verder. 

De IT Support Cast

Hallo, maakt ook podcasts! In deze podcasts praten ze je op een begrijpelijke manier bij over de ontwikkelingen binnen het IT landschap. Daarnaast geven ze je praktische tips over hoe jij je IT nog beter kunt regelen. Zo zul je er te alle tijde goed aan doen om af en toe is een keertje te luisteren naar de podcast wanneer je een midden tot groot ondernemer bent!

In deze aflevering

In een eerdere podcasts heeft de IT Support Cast verteld over de bescherming van je data met bijvoorbeeld VPN-verbindingen en firewalls. Ook hebben ze het gehad over het werken in de cloud. Maar zijn deze traditionele security-oplossingen wel voldoende voor de cloud?  De cloud is namelijk 24/7 via het publieke internet te benaderen. In deze podcast gaan ze in gesprek met hallo’s experts en geven ze je tips hoe je jouw bedrijf en data het best kunt beschermen.

De podcast vind je hier!