Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1465 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Presenteer jouw bedrijf tijdens Westermarkt Nodigt Uit

Wil jij jouw bedrijf presenteren aan een breed publiek? Dit kan op zaterdag 30 september tijdens de bedrijvenmarkt Westermarkt Nodigt Uit. Meer weten over dit evenement en hoe jij een kraam of stand kunt huren? Lees dan snel verder.

Westermarkt Nodigt Uit

Presenteer jouw bedrijf aan een breed publiek! Op zaterdag 30 september zal de Tilburgse Westermarkt het decor vormen voor een gezellige markt waar diverse ondernemers de ruimte krijgen om een stand of kraam in te richten. Het doel is om nieuwe klanten te bereiken en klanten kennis te laten maken met een product of dienst. Een unieke gelegenheid om aandacht te trekken en reclame te maken dus!

De winkeliersvereniging van de Westermarkt nodigt ondernemers uit die zelf niet over een etalage in het winkelcentrum beschikken om zich te presenteren. Het is nadrukkelijk de bedoeling om een nieuwe klantenkring aan te boren en de bekendheid van jouw bedrijfsnaam, diensten of product te vergroten en niet om artikelen te verkopen.

Praktische informatie

Vanaf €120,- sta je van 10.30 tot 16.30 uur met jouw stand of kraam op het evenemententerrein van de Westermarkt. De organisatie is in handen van RoOt Events, het evenementenbureau dat mede verantwoordelijk is voor evenementen in de Westermarkt en een ruime ervaring heeft met de organisatie van jaarmarkten, evenementen en zakelijke/particuliere feesten. Kijk voor meer informatie op de website van RoOt Events. Via deze weg kun je je ook aanmelden voor Westermarkt Nodigt Uit.

In het kort

  • Datum: zaterdag 30 september 2017;
  • Tijd: 10.30 – 16.30 uur;
  • Locatie: Westermarkt
  • Prijs kraam of stand: vanaf €120,-
  • Aanmelden via de website

westermarkt nodigt uit

Reageer op dit bericht