Bedrijvenronde Hart van Brabant 2015

Op zondag 29 maart 2015 organiseert de Junior Kamer Hart van Brabant voor de derde keer op rij de Bedrijvenronde Hart van Brabant. Trotse ondernemers uit de regio Tilburg openen deze dag de deuren van hun bedrijf om jong en oud, een leuke en leerzame blik achter de schermen te geven. 

Gedurende deze dag kan ieder die dat wil op bezoek gaan bij de deelnemende bedrijven. Kom erachter wat er gebeurt, hoe ze hun producten maken, wie er werken en hoe ze er werken. En als je het gezien hebt bij het ene bedrijf, kun je zo door naar de volgende.

Jong en oud

Het bezoeken van de bedrijven die meedoen aan de Bedrijvenronde Hart van Brabant is interessant voor het hele gezin, zowel jong als oud. Daarnaast is het interessant voor werkzoekenden, studenten/scholieren, buren en collega-ondernemers om eens binnen te kijken.

Tijden

Om klokslag 11.00 uur gaan de deuren bij alle deelnemers open. Bij iedere locatie zijn er diverse (kinder)activiteiten, workshops, rondleidingen, presentaties en zijn er mooie prijzen te winnen. Houd deze pagina in de gaten voor een overzicht van de activiteiten per bedrijf. Om 16.00 uur worden de deuren gesloten en zit de Bedrijvenronde 2015 er op.

Plattegrond deelnemers

Alle bedrijven die deel gaan deelnemen aan de Bedrijvenronde Hart van Brabant 2015 op 29 maart zijn te vinden op onderstaande kaart. Een grotere versie van de kaart is te bekijken via Google maps.