Bedrijvenronde Hart van Brabant doorslaand succes

De Bedrijvenronde in de regio Tilburg en Gilze Rijen is een enorm succes. Duizenden enthousiaste bezoekers worden door de trotse opengestelde bedrijven verwelkomt. Zij kunnen hier de verschillende aspecten bekijken van het bedrijfsleven en worden al even hartelijk getrakteerd op een kopje koffie en sommige bedrijven hebben zelfs een heerlijk broodje bal voor de bezoekers.

Het betreft hier de eerste editie van dit evenement en de organisatie is verheugd met de enorme belangstelling van de bewoners voor het regionale bedrijfsleven. Ondanks de vrieskou in maart waarderen veel mensen de warmte van de gastvrijheid bij de bedrijven, waar dan ook flink uitgepakt wordt om het iedereen naar de zin te maken. Met name productiebedrijven doen het goed bij de bezoekers er is veel te zien en ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven, zoals springkussens. Ook kan de Bedrijvenronde rekenen op belangstelling vanuit de Gemeente Tilburg. Wethouder Roel Lauwerier heeft de dag op feestelijke wijze geopend en probeert iedere deelnemer persoonlijk te bezoeken. Hij is erg verheugd met de opkomst en vindt het erg leuk om al deze trotse ondernemers te bezoeken.

De organisatie kondigt nu alvast aan dat er in 2014 zeker een vervolg wordt gegeven aan de Bedrijvenronde. Dit ingegeven door het enthousiasme bij bedrijven en zeker ook de bezoekers. Mocht u zich aan willen melden als organisatie neem dan contact op via info@bedrijvenrondehvb.nl of bekijk de website om op de hoogte te blijven van meer belangrijk nieuws hieromtrent www.bedrijvenrondehvb.nl of tilburg.com/bedrijvenrondehartvanbrabant.

Fotoboek