Bedrijvenronde Hart van Brabant realiseert wensen

Op 24 maart 2013 heeft de Junior Kamer Hart van Brabant in samenwerking met de Gemeente Tilburg de Bedrijvenronde Hart van Brabant georganiseerd. Trotse ondernemers uit de regio Tilburg openden deze dag de deuren van hun bedrijf om jong en oud een leuke en leerzame blik achter de schermen te geven. De Bedrijvenronde is een enorm succes geweest en duizenden enthousiaste bezoekers zijn door de trotse opengestelde bedrijven verwelkomt.

De Junior Kamer organiseert de Bedrijvenronde belangeloos en om de regionale betrokkenheid nog verder te vergroten geven ze een lokaal goed doel een steuntje in de rug. Voor de Bedrijvenronde 2013 was dit Mooi Zo Goed Zo. Mooi zo Goed zo in Tilburg realiseert wensen om de leefbaarheid in de stad te verbeteren. Mooi zo Goed zo maakt deze wensen werkelijkheid door samen te werken met het bedrijfsleven, de gemeentelijke diensten en de lokale media. De Junior kamer heeft een tweetal projecten uitgekozen.

Donderdagmiddag 13 juni hebben twee projecten van Mooi Zo Goed Zo hun wensen zien verwezenlijken:
 
– De Jan Ligthartschool Rendierhof heeft twee mobiele tuintjes voor de leerlingen ontvangen. Hiermee kunnen ze de ontwikkeling van hun plantjes ook van dichtbij gaan volgen, zodat ze hun ervaring die ze opdoen in de grote tuin Flora verder kunnen ontwikkelen.

– Het Repair Cafe is een ontmoetingsplek om (samen) te repareren. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee en in het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag om het te repareren. Repair Café had behoefte aan nieuwe gereedschappen en ze zouden graag meer bekendheid geven aan het Repair Café. Daarom hebben ze een cheque ontvangen om gereedschappen te kopen en promotiematerialen te laten maken. 

 
De Junior Kamer is ondertussen gestart met de organisatie van de Bedrijvenronde Hart van Brabant 2014, dus noteer alvast in uw agenda 23 maart 2014. Mocht u zich aan willen melden als deelnemende organisatie neem dan contact op via info@bedrijvenrondehvb.nl of bekijk de website om op de hoogte te blijven van meer belangrijk nieuws hieromtrent www.bedrijvenrondehvb.nl.

Fotoboek

De sfeer proeven van de Bedrijven ronden Hart van Brabant 2013? Bekijk dan hier het fotoboek!