Bedrijvenronde Hart van Brabant wederom een doorslaand succes.

De tweede editie van de Bedrijvenronde in de regio Tilburg was wederom een enorm succes. Meer dan tienduizend, geregistreerde enthousiaste bezoekers werden door de trotse opengestelde bedrijven in het Tilburgse, maar ook in Goirle en Udenhout verwelkomd. Zij konden hier de verschillende aspecten bekijken van het bedrijfsleven, kijken waar bekenden werken en wat ze doen, of zoeken naar een toekomstige baan. De bezoekers werden hartelijk ontvangen en getrakteerd op heerlijke versnaperingen.

Voor de tweede keer op rij was de organisatie verheugd met de enorme belangstelling van de bewoners voor het regionale bedrijfsleven. De mensen waardeerden overduidelijk de gastvrijheid bij de bedrijven, waar dan ook flink uitgepakt werd om het iedereen naar de zin te maken. Met name productiebedrijven deden het goed bij de bezoekers. Er was veel te zien en ook voor de allerkleinsten was er genoeg te beleven, zoals springkussens, spectaculaire kranen en een pannaveld. Sommige bedrijven hebben nieuwe klanten weten te werven en er is zelf iemand aangenomen tijdens dit evenement! Ondanks de vermelding van de inschrijving in de media, bleek het helaas niet voor iedereen duidelijk te zijn dat er alleen op basis van inschrijving een rondleiding kon worden gevolgd bij Albert Heijn distributiecentrum. Hierdoor moesten ze spontane bezoekers teleurstellen. Volgend jaar nodigen we deze bezoekers dan ook van harte uit voor een rondleiding.

Ook kon de Bedrijvenronde rekenen op belangstelling vanuit de Gemeente Tilburg. Wethouder Erik de Ridder heeft de dag op spectaculaire wijze geopend bij kantorengebouw EnTrada en heeft een aantal deelnemers persoonlijk bezocht met zijn gezin. Hij was erg verheugd met de opkomst en vond het erg leuk om al deze trotse ondernemers te bezoeken.

De Juniorkamer Hart van Brabant uit Tilburg, welke het evenement organiseerde, kondigt nu alvast aan dat er zeker een vervolg wordt gegeven aan de Bedrijvenronde, ingegeven door het enthousiasme bij de deelnemende bedrijven en zeker ook de bezoekers. Of de volgende editie in 2015 zal plaats vinden of over twee jaar is nog niet helemaal duidelijk. Mocht u zich alvast aan willen melden als organisatie neem dan contact op via info@bedrijvenrondehvb.nl of bekijk de website om op de hoogte te blijven van meer belangrijk nieuws hieromtrent www.bedrijvenrondehvb.nl.

Namens Tilburg.com was fotograaf Corné Hannink van de partij. De foto’s zijn hier te bekijken.