Beekse Bergen extra lang open tijdens Summer of Africa

Summer of Africa

Dit jaar beleeft de bezoeker van Beekse Bergen een echte Afrikaanse zomer. Tijdens deze eerste Summer of Africa is het Safaripark tot 20.00 uur geopend samen met alle verschillende safari’s. De Afrikaanse sfeer zindert door het hele park. Authentiek Afrikaans entertainment, eten en drinken. Summer of Africa is tot en met 11 augustus van 10.00 uur tot 20.00 uur. En is gratis te bezoeken met een geldig entreeticket.

Beleef Summer of Africa

Naast de verruimde openingstijden verandert het Entreeplein, tijdens de zomervakantie, in African Summer Square. Hier genieten de bezoekers van de lekkerste cocktails, een Afrikaanse barbecue en zelf-geroosterde marshmallows.

Op de zaterdagen is er, naast de dagelijkse activiteiten, Afrikaans entertainment in het Afrikadorp en op het Kongoplein. Tijdens een spectaculair eindconcert met Afrikaanse artiesten wordt de zaterdag spetterend afgesloten.

Beach party’s bij Speelland Beekse Bergen

Op vier donderdagen in juli en augustus is Speelland ook extra lang geopend. Diverse attracties van Speelland blijven open tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Dansen met parkmascotte Djambo tijdens de Djambo Show en meedoen aan een Afrikaanse dansworkshop. Op de stranden van Speelland genieten gasten van een Afrikaanse BeachBraai en tropische drankjes.

De Beach Party’s zijn op 18 en 25 juli en 1 en 8 augustus bij Speelland Beekse Bergen. Activiteiten worden aangeboden tussen 16.00 en 21.00 uur. Bezoekers kunnen ook alleen ’s avonds gaan van 16.00 tot 21.00 uur tegen een gereduceerde entreeprijs.

Meer info? Kijk dan even op de website!