Beekse Bergen maakt zich op voor B-Brave

Fans van tienerband B-Brave opgelet! Aanstaande zondag, 10 augustus, treedt de superpopulaire jongensband op bij Speelland Beekse Bergen. Dat wordt dus keihard meezingen op de hits van Kaj, Samuel, Cassius, Dioni en Jai…

Naast de bekende speel- en waterpret biedt het 50-jarige Speelland Beekse Bergen deze zomer ook het nodige muzikale vertier. Komende zondag is het dus de beurt aan de populaire boyband B-Brave. Sjors van den Boogaart, Libéma-parkmanager Beekse Bergen, verwacht de nodige gillende fans: “Want deze jongens zijn écht heel populair! We zijn dan ook trots dat ze zondag tussen 15.00 en 17.00 uur bij ons optreden. En zeg nou zelf: voor negen euro entree een hele dag plezier in ons Speelland en daar bovenop nog een spetterend concert van B-Brave, dat is toch geweldig?”

Afgelopen zondag, 3 augustus, was Junior Songfestival on Tour te gast in Speelland. Zangeres Rachel Traets – die Nederland in 2011 vertegenwoordigde op het Junior Songfestival in Armenië en daar knap tweede werd met het nummer ‘Teenager’ – verzorgde samen met haar danseressen een wervelende show. De 11-jarige Maud uit Nijmegen genoot met volle teugen: “Heel leuk om de eigen nummers van Rachel te horen.  Maar ik vond het ook super om  mee te dansen op de hits uit de top-40. Het is sowieso heel leuk in Speelland. En het optreden van B-Brave wil ik ook meemaken. Want die jongens zingen goed en zijn nog heel knap ook.”

Het is al het hele jaar feest bij Beekse Bergen. Om het 50-jarig jubileum van Speelland extra luister bij te zetten, krijgen alle jarigen in de maanden augustus en september gratis toegang op hun geboortedag. Bij zowel Speelland als Safaripark Beekse Bergen: dat is nog eens trakteren!

Om als jarige gratis Speelland of Safaripark Beekse Bergen binnen te mogen, hoef je niet veel te doen. Er zijn slechts drie voorwaarden: laat je legitimatiebewijs zien om te bewijzen dat je die dag echt jarig bent, neem minimaal één betalende bezoeker mee en zing aan de kassa samen het lied ‘Er is er een jarig hoera, hoera’ of ‘Lang zal ze leven’ voor jezelf én het jarige Speelland Beekse Bergen. Als tegenprestatie ontvangen jarige kinderen dan ook nog een leuke verjaardags-cap.