Beerpong, bierbingo & drinking games: De Boekanier maakt ‘avondje stappen’ toch mogelijk

drinking games

Heb jij het stappen gemist? Begrijpelijk! Het lijkt erop dat je de ouderwetse stapavonden voorlopig nog eventjes moet missen. Maar Café de Boekanier gaat hier creatief mee om. Ze organiseren verschillende kroegactiviteiten die passen bij De Boekanier zonder de veiligheidsregels te overtreden. Denk aan beerpongwedstrijden, bierbingo, drinking games en meer.

Zo kun jij alsnog met je vriendengroep, sportelftal of familie de kroeg in. De Boekanier heeft voor verschillende kroegactiviteiten tijdsblokken vastgesteld waarvoor je kunt reserveren. Je betaalt per tijdsblok en bier, wijn, fris en rosébier is bij de prijs inbegrepen.

Programma De Boekanier

Ook aankomend weekend is er bij De Boekanier veel te doen. Van beerpong tot genieten van een friettafel en van bierbingo tot verschillende drinking games. We zetten het programma voor je op een rijtje:

Reserveren

Wil je de kroeg in? Reserveer dan door te mailen naar info@cafedeboekanier.nl of te bellen naar 013-5431903. De activiteiten gaan door als er meer dan twintig personen zich aanmelden. Voor actuele updates kun je het beste de Facebookpagina van De Boekanier in de gaten houden.