Bekijk de foto’s van de Warandeloop

Warandeloop 2015

Afgelopen weekend werden de longen uit het lijf gerend door honderden fanatieke hardlopers. Vrijdag, zaterdag en zondag vond namelijk de 56ste editie plaats van de Warandeloop. Heb je meegelopen? Grote kans dat jij op de foto staat! Fotografen Jeroen Vos, Corné Hannink en Bas Haans waren er alle dagen bij en legden hardlopers en het publiek vast op foto. Heb jij de foto’s al gezien?

foto-warandeloop

Warande by Night

Een nieuw en vernieuwend onderdeel op de vrijdagavond van de Warandeloop! Warande by Night is een run die helemaal in het teken staat van licht, muziek, beleving en het gezellig samenkomen. Alleen voor deze avond wordt een speciaal parcours in de Oude Warande uitgelicht. Fotografen Corné Hannink en Jeroen Vos legde het evenement vast op foto. Bekijk hier het fotoboek van Warande by Night.

Warandeloop zaterdag

Zaterdag liep de Oude Warande bomvol hardlopers. En niet zomaar voor de wekelijkse zaterdagochtend routine. Nee, er werd gestreden voor de beste (persoonlijke) tijd tijdens de Internationale loket.nl Warandeloop. Fotograaf Jeroen Vos was er ook en maakte deze fotoreportage van deze sportievelingen. Bekijk hier de foto’s van zaterdag 22 november.

Warandeloop zondag

Niets luieren op zondag! Honderden sportieve hardlopers liepen zondag 23 november voor de beste tijd mee met de Internationale loket.nl Warandeloop. Was jij één van die hardlopers? Bekijk dan hier de fotoreportage van Bas Haans en Jeroen Vos. Bekijk hier de foto’s van zondag 23 november.