logo

Bekijk de foto’s van het 11-11 Bal 2011

In een prachtige entourage stond Theaters Tilburg vanavond in het teken van Elf-elf en natuurlijk de onthulling van de Prins van Kruikenstad.

Klik hier voor de foto's van Elf-Elf >>>

Omdat er elke eeuw maar een keer 11-11-11 gevierd kan worden, werd er flink uitgepakt. Het thema was “Kèèk op de wèèk” en daarmee werd Tilburg van wijk tot wijk onder de loep genomen.

Maar unne echte Kruik weet natuurlijk als geen ander dat Elf-Elf vooral in het teken staat van de onthulling van het Gevolg: de Hofkapel, de Lijfwacht, de Raad van XI en bovenal de Prins van Kruikenstad en zijn Adjudant. Ook in dat opzicht werd het publiek niet teleurgesteld, want in een daverende finale van het zaalprogramma werd onthuld dat Prins Frans-Jan d’n Irste dit jaar voor de tweede keer de Prins van Kruikenstad zal zijn. Daarbij zal hij worden geassisteerd door zijn trouwe Adjudant Frank.

 
Prins en Adjudant hebben beiden hun sporen in het carnaval ruimschoots verdiend en zijn allebei al jaren nauw betrokken bij het carnaval in Kruikenstad. Prins Frans-Jan, in het dagelijks leven bekend als Frans-Jan Bertens, is in het verleden voorzitter van de Flepsteppers geweest en heeft 5 jaar in het bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg gezeten, waarvan de laatste twee jaar als voorzitter. Adjudant Frank Verhoof is lid geweest van verschillende verenigingen en is daarnaast ook al jaren muzikaal actief. In het verleden heeft hij al drie jaar in de Raad van XI gezeten en is hij voor de derde keer adjudant. De laatste jaren was hij actief voor de Carnavalsstichting Tilburg, meest recent in de Commissie Evenementen.

Prins Frans-Jan d’n Irste en zijn Gevolg hebben na de onthulling al laten zien dat ze er bijzonder veel zin in hebben dit jaar, toen zij alle Kruiken en Kruikinnen voorgingen naar de Studiozaal van Theaters Tilburg. Daar ging het feest nog tot in de late uurtjes door. En daarmee is het carnavalsseizoen 2011 – 2012 eindelijk begonnen!

Klik hier voor de foto's van Elf-Elf >>>

  Carnaval in Tilburg Kruikenstad!
het officiële programma
de lekkerste carnavalsmenu's
het carnavalsplein

De kwèèkers :
alle carnavalskwèèkers
stuur jouw kwèèker in
word fan van de kweekerpage