Bekijk de foto’s van het Louwdiner en Prinsebal in 013!

Op het Prinsebal is door Prins Frans-Jan d'n Irste de Orde der Kruiken in Goud uitgereikt aan Jan Paul Remmers, oud-Prins van Kruikenstad.

Jan Paul heeft deze onderscheiding meer dan verdiend als dank en waardering voor zijn jarenlange inzet voor het openbare carnaval in Kruikenstad. Jan Paul is al zeer lang zeer breed vrijwillig maatschappelijk actief in Tilburg. Hopelijk zal hij zijn enthousiasme en inzet nog lang blijven tonen.

Foto's Louwdiner 2011
Foto's Prinsebal 2011

De Orde der Kruiken in Goud werd uitgereikt aan Jan Paul als waardering voor zijn verrichte verdiensten:

– als lid en voorzitter van de Lijfwacht der Prins
– als lid en voorzitter van het bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg
– als lid van diverse commissies binnen de Carnavalsstichting Tilburg, waaronder voorzitter van de Kruikenconcertcommissie en huidig voorzitter van de commissie Festiviteiten
– als penningmeester van de lustrumcommissie 4 x 11
– als mede-oprichter van de Teo's
– als lid van Carnavalsvereniging de Flepsteppers
– als lid van de reüniecommissie van het St. Odulphuslyceum te Tilburg
– als lid van het bestuur van het Tilburgs Festival Orkest
– en natuurlijk voor zijn bijzondere verdiensten als Prins van Kruikenstad in de jaren 2003 en 2004

Tijdens het Prinsebal is op zaterdag 19 februari 2011 de Orde der Kruiken in Zilver postuum uitgereikt aan Kees Verbunt.

Kees Verbunt is op 13 februari jongstleden, tijdens zijn vakantie in Zuid-Afrika, plotseling overleden op 65-jarige leeftijd. Kees heeft zich jarenlang ingezet voor vele verschillende organisaties, evenementen en instanties in Tilburg. Het is voor al die organisaties die hebben mogen profiteren van de inzet, de energie en het enthousiasme van Kees een groot verlies dat zij in de toekomst niet meer op hem kunnen rekenen.

Wat niet verloren gaat en ook niet vergeten zal worden is alles wat Kees in het verleden heeft gedaan. Met oprechte dank en waardering voor zijn inzet voor het openbaar carnaval in Kruikenstad heeft hij de Orde der Kruiken in Zilver meer dan verdiend. Jammer genoeg kon deze eer niet meer aan Kees in persoon worden betoond. De Carnavalsstichting Tilburg wenst zijn echtgenote Lia en zijn kinderen, familie en vrienden bijzonder veel sterkte toe met het verwerken van het verlies van Kees.

Meer weten over carnaval in Kruikenstad?
www.tilburg.com/carnaval