Bekijk de foto’s van TilburgMoves in T-Kwadraat

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 februari werd er weer op wereldniveau gedanst worden in Tilburg. In dit weekend vond onder de naam TilburgMoves de derde editie van de IDSF Open Latin and Standard Competition plaats.

Dit unieke internationale dansevenement biedt podium aan latin- en ballroomdansers van over de hele wereld. TilburgMoves wordt erkend door de IDSF (International Dance Sport Federation), vertegenwoordiger van danssporters in meer dan tachtig landen. De wedstrijden maken onderdeel uit van de world ranking.

Bekijk de foto's van TilburgMoves 2011

Groeiend evenement
TilburgMoves werd al twee keer eerder georganiseerd in de dansstad van Brabant. In 2010 namen 1400 deelnemers uit 26 verschillende landen deel aan de wedstrijden en trok het evenement ruim 3.000 bezoekers. TilburgMoves werd vorig jaar door dansers en bezoekers bovendien verkozen tot de beste IDSF competitie in Nederland over 2009 en 2010. Ook dit jaar wordt verwacht dat de groei van het evenement zal doorzetten. TilburgMoves wordt georganiseerd in sporthal T-Kwadraat te Tilburg, dé topsportlocatie van de stad die voorzien is van tal van faciliteiten.

Toegang
Dansfestival TilburgMoves 2011 is toegankelijk voor publiek. Dagkaarten zijn al vanaf 20 euro te bestellen op de website www.tilburgmoves.nl. Ook is het mogelijk om kaarten voor meerdere dagen te kopen of een tafel aan de dansvloer te reserveren. TilburgMoves wordt voor de tweede keer georganiseerd in topsporthal T-kwadraat (Olympiaplein 382 in Tilburg).