Belangrijk weekend voor Were Di Tilburg

Were Di Tilburg Heren 1 speelt op zondag 30 november zijn laatste wedstrijd voor de winterstop. Met een zesde plaats in de Overgangsklasse (maar 2 punten verwijderd van de 3e plaats), is Were Di Heren 1 één van de verrassingen van dit seizoen. Ook organiseert de vereniging zondag een landelijk zaalhockeytoernooi én vieren de leden het laatste feest in het huidige paviljoen.

Were Di Tilburg Heren 1 mag aantreden tegen het eerste team van Cartouche. Uitstekende prestaties leidden ertoe dat het jonge Were Di-selectieteam nu een zesde plaats bekleedt. Twee punten verwijderd van de derde plaats.

Were Di Tilburg Dames 1

Dames 1 speelt op 30 november een zeer belangrijke wedstrijd bij Were Di tegen Rotterdam. Om van de laatste positie af te komen, moeten de thuisspeelsters winnen. Het seizoen van de Dames is teleurstellend, maar de uitslagen laten ook zien dat dit om kan slaan. “Het team werkt er hard voor en is er toe in staat.”

Sloop paviljoen

De dag wordt afgesloten met een laatste ‘Thé Dansant’ in het huidige paviljoen van Were Di Tilburg. Er staat een ‘selfie-kast’ van Meneer Kiek, waar leden een Were Di-boodschap en foto kunnen achterlaten. Er wordt een Playbackshow georganiseerd en René Stenvert, voorzitter van de hockey- unit, sluit de avond af.

Zaalhockeytoernooi

Were Di Tilburg organiseert op zondag 30 november ook een groot zaalhockeytoernooi in het T- Kwadraat in Tilburg van 08:00u tot 22:00u. Het toernooi is voor meisjesteams uit de A- tot en met de D-hockeyjeugd, die uitkomen in de topklasse. 24 Teams uit heel Nederland doen mee met het toernooi.