Belle Perez op Palm Parkies

Pak je kleedje maar vast in. Dinsdag 12 augustus kun je weer een plekje reserveren in het Reeshofpark tijdens Palm Parkies. Deze editie staat in het teken van de Belgische schone Belle Perez. Met hits als Que via la vida, Enamorada en El mundo bailando krijg je het ultieme zomergevoel. 

Belle Perez

Meer dan ooit is Belle klaar om van 2014 een knallend jaar te maken! Het nieuwe jaar wordt een jaar vol hoogtepunten, niet alleen staat ze 15 jaar op de planken, in 2014 zal er ook nieuw materiaal gereleased worden. Haar hart ligt bij live performen en met een rugzak vol hits zoals oa Enamorada, El mundo bailando, Que viva la vida maar ook het fragiele Hijo de la luna, zal ze deze zomer de Vlaamse podia bestormen. Belle staat garant voor een klassevol feestje waarbij een mix van eigen songs met haar favoriete covers ervoor zorgen dat niemand kan blijven stilstaan.

Hoe en wat

Zoals elke dinsdag in juli en augustus vindt Palm Parkies plaats in het Reeshofpark in Tilburg. Je bent welkom vanaf 19.30 uur voor een hapje en drankje. Om 20.15 uur begint het gratis concert. Kun je deze dinsdag niet? Geen paniek. Dinsdag 19 augustus kun je nog gaan kijken naar PYT Hop Session.