Ben je helemaal uitgerust op vakantie en wil je jouw onderneming een boost geven? Dat kan bij Station88!

workshop storytelling

Heb jij volop genoten van je vakantie en ben je er klaar voor om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen? Dan zijn de workshops en inspiratiesessies Station88 iets voor jou! Lees snel verder.

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Ze delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen. Station88 heeft een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops en webinars. Vanuit de Spoorzone wordt er met het team hard gewerkt om ondernemers te ondersteunen. Station88 is een thuisbasis voor veel ondernemers uit de regio.

Programma

Kun je wel een inspiratiesessie, seminar, workshop of webinar gebruiken? We zetten het programma van Station88 even voor je op een rijtje:

15 september: Inspiratiesessie ‘De wereld staat in de fik! Ga je blussen of bouwen?’

Duurzaam innovator Thomas Rau neemt je in deze sessie mee in zijn toekomstbeeld. Hij laat je inzien dat de toekomst geen bedreiging vormt maar juist vol kansen zit voor jou als ondernemer.

27 september: Inspiratiesessie ‘Transformeren wil én kun je leren’ van Arjen Banach

Arjen inspireert jou als ondernemer en vertelt je hoe je een cultuur creëert waarin ruimte is voor werkgeluk en innovatie. Wat dit van jouw leiderschap vraagt, maar ook van de samenwerking met elkaar. Arjen wil jou vooral ook meegeven dat een dergelijke cultuur belangrijk is om te overleven, toekomstbestendig te zijn!

11 oktober: Workshop ‘Onweerstaanbaar ondernemen’

De gemeente Tilburg organiseert in samenwerking met onze business partner Sparreo een unieke workshop speciaal voor ondernemers uit Tilburg en de regio. Toegankelijk, leuk en boeiend, maar vooral met de garantie dat jouw klantenbestand hierna meteen toeneemt.

20 oktober: Seminar ‘Sociaal ondernemen. Tel uit je winst!’

Wethouder Esmah Lahlah bijt het spits af tijdens dit seminar over sociaal ondernemen en inclusiviteit. Hoe is het gesteld met de fysieke en mentale gezondheid van onze regio? Handig, want als je dit weet kun je daar met je eigen onderneming slim op inspelen.

Meer informatie

Naast verschillende workshops en inspiratiesessies organiseert Station88 nog veel meer. Benieuwd naar het volledige programma? Neem dan even een kijkje op de website.