Ben jij een Rembrandt in spe? Vincents Tekenlokaal komt met tekenlessen voor kinderen

tekenlessen

Ben jij tussen de 8 en 13 jaar? Ben jij gek op tekenen? En wil jij nog véél meer bijleren? Op 14 mei start Vincents Tekenlokaal met een nieuwe serie tekenlessen speciaal voor kinderen. Het gaat om zes tekenlessen van 1½ uur op dinsdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. De lessen zijn op: 14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni en 18 juni.

Wat ga je leren?

Je gaat modellen tekenen, bijvoorbeeld een hoofd, een skelet of een vos. Je leert ook portrettekenen en tekenen met perspectief. Als het lekker weer is, gaan we naar buiten. Wat zie je en hoe kun je dat tekenen? Je tekent zowel op papier met potlood en houtskool als met een digitale pen op een tekentablet. Je ontdekt hoe je diepte kunt tekenen, hoe je ervoor zorgt dat de verhoudingen kloppen, wat het effect is van harde en zachte potloden en van klein en groot formaat.

Jouw tekeningen ga je daarna digitaal bewerken op de tekentablet. Speel met vormen en composities. En zie wat er gebeurt als je kiest uit de miljoenen kleuren die je kunt vinden in het tekentablet. Digitaal tekenen geeft weer hele andere mogelijkheden.

Geef je op!

De kosten voor de tekenlessen zijn in totaal € 60,- voor 6 lessen, inclusief alle materialen. Wil je meedoen, stuur dan snel een mailbericht aan boekingen@vincentstekenlokaal.nl met: je voor- en achternaam, leeftijd, adres en telefoonnummer. We gebruiken deze gegevens uitsluitend voor deze tekenles. Aanmelden kan tot en met 6 mei 2019.