Ben jij in trek? Festival TREK zoekt lokaal talent uit de regio

Na het succes van afgelopen jaren komt het grootste rondreizende foodfestival van Nederland van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni weer naar Tilburg. Bourgondiërs uit de wijde omgeving kunnen die dagen in het Spoorpark genieten van de lekkerste streetfood gerechtjes. Voor de aankomende editie zoekt Festival TREK talent uit de regio. Dus ben jij een zanger(es), heb je een band of wil je iets anders laten zien aan het publiek? Lees dan snel verder. 

Groot aanbod talent

In het Spoorpark zal er naast de mainstage ook een extra podium geïnstalleerd worden vanwege de vele aanmeldingen. Door het toevoegen van het extra podium is er nóg meer plek om lokaal talent een kans te bieden om door te breken in eigen stad en land. Daarnaast zijn er ook optredens mogelijk in de intieme theatertent.

Over TREK

Festival TREK  reist door de acht grootste en mooiste stadsparken van het land. Van mei tot en met september trekt de karavaan door Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam, Tilburg en Den Haag. Het Spoorpark wordt omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant, waar je drie dagen lang je smaakpapillen weet te prikkelen met allerlei lekkernijen. Van biologische friet tot vegetarisch eten en van oesters tot sushi.

Heb je dorst gekregen na het dansen of lust je een lekker drankje voor bij het eten? Bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar of in de Biergarten kun je de dorst makkelijk lessen door het ruime aanbod. Ondertussen kun je genieten van livemuziek, jonge theatermakers, goocheltrucs en nog veel meer.

TREK is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Zo zijn er oudhollandse spelletjes en staat er in elk stadspark een nostalgische kermisklassieker. Bij de eerste bestelling betaal je een eenmalige bijdrage van €2,95 voor een milieuvriendelijke beker, waarna je het bij de volgende bestelling kunt inruilen voor een ‘nieuw’ schoongemaakt exemplaar. Let op! Er is geen statiegeld van toepassing. Dus je kunt het glas bewaren als souvenir of je neemt hem mee voor de volgende dag.

Openingstijden

Op 9 t/m 11 juni vindt het festival plaats in het Spoorpark. Op vrijdag is het festivalterrein geopend van 16:00 tot 23:00, op zaterdag van 14:00 tot 23:00 en op zondag van 14:00 tot 21:00.

Aanmelden

Ben jij een singer-songwriter? Heb je een band? Of wil jij je creatieve dans- en theater-act laten zien aan het grote publiek? Meld je dan snel aan via deze site.

Meer informatie

Heb je nou TREK gekregen? Check dan deze site voor meer informatie.