Ben jij nog op zoek naar een nieuwe studie, of toch aan het werk? Het kan beiden met dit BBL-traject van Coolblue

Coolblue

Ben jij op zoek naar een invulling voor komend (school)jaar? Wellicht is dit wat voor jou. Na het afronden van dit BBL-traject van Coolblue ben je namelijk van een paar hele fijne dingen verzekerd: een mbo niveau 3 diploma, een vast salaris én een vast contract na het behalen van je diploma! Klinkt als muziek in de oren, toch? Coolblue start eind augustus weer met dit BBL-traject in Tilburg. Zo kun je komende zomer ook gewoon genieten van je vakantie.

Werken en leren

Ga jij het BBL-traject van Coolblue volgen, dan werk je de komende twee jaar in een gezellig team binnen een fijne werksfeer. Hiervoor krijg jij een mooi salaris van €10,14 per uur. Daarbij bouw je ook pensioen op, 8% vakantiegeld en ontvang je reiskosten indien nodig. Het mooie van dat alles, is dat je na deze twee jaar een erkend diploma op zak hebt van ROC Tilburg: logistiek niveau 3.

Zekerheid

Zo ben je de komende twee jaar hoe dan ook voorzien van zekerheid, maar ook na die periode zit je goed. Wanneer jij je diploma hebt behaald, krijg je een vast contract aangeboden van Coolblue. Plus 29 vakantiedagen, als je belooft terug te komen, aldus Coolblue. Om mee te doen aan dit traject is het vereist om in het bezit te zijn van een VMBO diploma. Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse taal van belang, voor de waarborging van de veiligheid op de werkvloer. Is dit wat voor jou?

Coolblue

Aanmelden

Aanmelden kan via deze website. Door op de ‘Ik wil solliciteren’ button te klikken, kun je je ook direct aanmelden voor de voorlichtingsavond op 27 mei. Goed om te weten, is dat het bij dit traject gaat om een fulltime dienstverband. Je werkt 32 uur in de week en volgt één dag les. Je kan op maandag tot en met vrijdag werken in een dagdienst (08.00 – 16.30 uur) of een middag/avonddienst (16.30 – 01.00 uur). Het rooster ontvang je steeds een week van tevoren.

Voor aanvullende vragen kun je gerust contact opnemen, de gegevens hiervoor vind je op deze website wanneer je naar beneden scrolt. Wie weet is dit jouw kans, dus ga ervoor en solliciteer!