Benefiet voetbalwedstrijd en Hollandse Avond voor het goede doel

Dries Roelvink, Marcel Meeuwis, Robert Hoofs, Peter Remie en anderen zetten hun beste beentje voor.

Op zaterdag 1 juni 2013 a.s. organiseert stichting Better Together een benefietwedstrijd en Hollandse avond t.b.v. het goede doel. Dit goede doel is de Brabantse organisatie stichting Tess die zich inzet om dolfijn ondersteunde therapie voor kinderen met een beperking mogelijk te maken.
Het evenement vindt plaats op de velden van voetbalvereniging Taxandria in Vennelaan 7 te Oisterwijk.
De voetbalwedstrijd zal gaan tussen een team van Stichting Tess en een Combi team van oud Willem II en NAC spelers.
In het team van stichting Tess zal Dries Roelvink meespelen. Het team van Oud Willem II – NAC staat onder leiding van John Feskens. O.a. Marcel Meeuwis, Johan van Bijsterveld, Robert Hoofs, Hans Werdekker, Peter Remie, John Karelse, Geert Brusselers en Jack Sweres zullen hun opwachen maken. Daarnaast spelen ook Marcel Brands en Per Bosz mee.
De wedstrijd begin om 18.00 uur. Aansluitend vindt er een Hollandse avond plaats met optredens van o.a Dries Roelvink, Manfred Jongnelius, Ronnie Robben, Jos Koolen, Jack van Gestel, Bas Boogaars en Jody van Liempd.
Je kunt erbij zijn. Kaarten kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar bij ’t Molentje, Kerkstraat 11 te Oisterwijk en Intersport De Kind 30 te Oisterwijk en op het sportpark op de avond zelf.