Bepaal zelf wat je betaalt bij Theater De Nieuwe Vorst in december!

Een hele toffe en fraaie actie van Theater De Nieuwe Vorst! Als bezoeker bepaal jij de hele maand december zelf wat je betaalt voor een theatervoorstelling. Je reserveert een kaartje via de website en betaalt pas na afloop van de voorstelling een bedrag waar jij je goed bij voelt. Lees snel verder. 

In deze roerige tijden wil De Nieuwe Vorst iedereen de gelegenheid bieden om naar het theater te komen. Ook mensen met een kleine portemonnee. Jij betaalt wat je kunt missen, zelfs al is dat maar een paar euro. Heb je meer te besteden? Dan kun je de prijs van een normaal ticket of zelfs meer geven.

Ook voor wie het theater nog nooit gezocht heeft, is dit een uitgelezen kans om eens een voorstelling uit te proberen waarvan je vooraf niet precies weet wat je te zien krijgt. Want dat is waar het theater voor staat: risico’s nemen, nieuwe perspectieven bieden, je laten uitdagen en verrassen. In december kun je onder andere naar ‘De Bananengeneratie’ van Char Li Chung, ‘Woman in Troy, as told by our mothers’ van Dood Paark en ‘De Onzichtbare Man’ van Artemis.

Herontdekken

Joanne Mensert, artistiek leider: “We leven in een tijd waarin de ene crisis de andere lijkt op te volgen. We weten niet zeker of we corona achter ons gelaten hebben, en ondertussen kijken we alweer recht in het gezicht van de mega-inflatie en de gestegen gasprijzen. Dit vraagt elke dag veel van ons allemaal. Theaterbezoek was lang niet mogelijk door de maatregelen rondom de pandemie. We merken dat theaterbezoek minder vanzelfsprekend dan voorheen op ieders agenda staat. Als theater willen we onze bezoekers helpen om ons te herontdekken, of voor het eerst kennis te maken met ons fantastische aanbod. In een tijd waarin we allemaal wel wat troost kunnen gebruiken kiest De Nieuwe Vorst nu radicaal voor een hele maand ‘pay what you want’. Omdat we geloven dat iedereen opknapt van kunst.”

Meer informatie

De Nieuwe Vorst experimenteerde de afgelopen jaren tijdens de zomermaanden al met het ‘pay what you want’ systeem. Hierop kwamen enthousiaste reacties. Dit heeft het theater doen besluiten om dit in december nog breder in te zetten.

Ben jij benieuwd naar de agenda in december, wil je een kaartje bestellen of meer informatie? Check dan snel de website.