Berkel Bootcamp bij Bodyformance!

Berkel Bootcamp is een onderdeel van BODYFORMANCE personal training. Bootcamp is tegenwoordig een begrip geworden omdat het gewoon weg werkt. Het heeft een hoog fun gehalte, je zit niet vast aan een abonnement en je traint in een enthousiaste groep. Altijd train je met een ervaren bootcamptrainer(zijn alle drie al 10 jaar werkzaam in de sportbranche) van BODYFORMANCE.

Wij weten dat dit een goede manier is om aan je doelstelling te werken en daarom bieden wij deze lessen aan, de perfecte manier om aan je algehele conditie te werken en ideaal voor de vetverbranding.

Korte inhoud van onze bootcamp:
De bootcamps van Berkel Bootcamp zijn uitdagend op niveau en altijd afwisselend zodat het nooit gaat vervelen. Oefeningen zullen in groepsverband en individueel gedaan worden zodat het voor ieder niveau is. Hierdoor haal je het maximale uit je training en kom je tot een sneller resultaat. Doordat de bootcamp afwisselend is qua niveau zal je vetverbranding hoger liggen dan bij gewoon een uurtje joggen. Het is een volledige workout voor je lichaam, en daar ligt het grote verschil.

Onze bootcamps zijn voor alle niveaus maar natuurlijk willen we het voor iedereen uitdagend houden en daarom hebben we op donderdag een les voor gevorderden. Deze zullen in de toekomst ook op andere dagen zijn als daar vraag naar is.

Locatie, tijden en prijzen:

Dag Plaats Locatie Tijden
Maandag Berkel-Enschot Parkeerplaats V.V. Jong Brabant 19:30 – 20:30 u
Woensdag Berkel-Enschot Parkeerplaats V.V. Jong Brabant 10:30 – 11:30 u
Donderdag Berkel-EnschotBerkel-Enschot Achteringang Druiventros (Beginners)Achteringang Druiventros (Gevorderden) 19:30 –20:30 u 19:30– 20:30 u
Zaterdag Tilburg BODYFORMANCEBODYFORMANCE 10:00 – 11:00 u 13:30 – 14:30 u

Per les 8,50-
8 ritten kaart 68,- 8,50- per les
14 ritten kaart 112- 8,- per les
20 ritten kaart 150,- 7,50,- per les
26 ritten kaart 182,- 7,00- per les

Wij werken met rittenkaarten en geen abonnementen. Dat doen we omdat je dan geen hoge kosten hebt als je niet elke week kunt komen of als je naast je fitnessabonnement ook 1x in de 2 weken mee wilt doen met de bootcamp trainingen. Inschrijfkosten zijn taboe bij ons.