Bert Visscher & het Noordpoolorkest komen naar Tilburg

Theaters Tilburg heeft een mooie afsluiter van het theaterseizoen in juni te pakken: Bert Visscher komt met het Noordpoolorkest naar de concertzaal. Je leest het goed, de concertzaal! In de voorstelling Vanavond komt Visscher zingen, staat er muziek op het programma. Even iets anders naast zijn cabaretprogramma… Bert Visscher en het Noordpoolorkest staan op vrijdag 19 juni om 20:30 uur in de concertzaal.

Visscher en het Noordpoolorkest speelden in het vorige theaterseizoen 21 zeer succesvolle concerten. Met plezier voegen zij er dit seizoen een aantal optredens aan toe, waaronder in Tilburg. Een muziekfeest op z’n Visscheriaans. Knallen, maar ook mooi. Van Ray Charles tot Brel en van Sinatra tot Aznavour. Bert samen met het fantastische Noordpoolorkest. Vijfenveertig topmuzikanten onder leiding van dirigent/arrangeur Reinout Douma. Of hij echter enige structuur en leiding kan geven aan Visscher is zeer de vraag… Zingen dus, geen cabaret! Maar het wordt natuurlijk wel een feest, Visscher blijft toch een druktemakertje.

Verkoopinformatie

Het concert van Bert Visscher en het Noordpoolorkest vindt plaats op vrijdag 19 juni om 20:30 uur in Concertzaal Tilburg. Tickets: € 28 | € 24 | € 19.  Informatie & tickets via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van Theaters Tilburg. De kaartverkoop is inmiddels gestart.