Beste Aspergerestaurant 2015: Riddershoeve

aspergerestaurant

Restaurant Riddershoeve uit Berkel-Enschot is uitgeroepen tot ‘Het Beste Aspergerestaurant 2015’. Dat heeft het Brabants Asperge Genootschap bekend gemaakt.

De keuze is gemaakt gebaseerd op de gerechten van 2014. Verschillende keurders van het Brabants Asperge Genootschap kwamen in het vorige aspergeseizoen bij het restaurant eten. De drie genomineerden volgden elkaar op de voeten, maar de Riddershoeve sprong betreft uitstraling boven de concurrenten (‘ff Swanjéé’ uit ‘s-Hertogenbosch en ‘In den Verdwaalde Koogel’ uit Heusden) uit.

De wisseltrofee wordt op 20 april aan de eigenaars van het beste aspergerestaurant, Walter en Tillie van Laarhoven overhandigd. Die dag wordt het Brabantse aspergeseizoen officieel geopend.

Riddershoeve

Aan het dorpsplein van Berkel-Enschot ligt het authentieke Restaurant Riddershoeve. Het restaurant is van oudsher een herberg. Restaurant Riddershoeve is vooral een eigentijds restaurant. In een omgeving waar oud en nieuw harmonieus samenkomen kan je genieten van een bijzondere kaart en een persoonlijke bediening.

Kijk voor openingstijden en andere informatie op www.riddershoeve.nl