Bestel nu je Kwèèker kalender!

Voor het tweede jaar op rij kan Tilburg weer massaal gaan aftellen tot carnaval met de schiere Kwèèker scheurkalender. Vanaf de elfde van de elfde tot aan de eerste dag van carnaval 2016 gaan we weer dagelijks scheuren! Na de succesvolle editie van vorig jaar, brengt Tilburg.com ook dit jaar weer de Kwèèker kalender uit.

Vanaf de elfde van de elfde duurt het nog 88 dagen tot aan de eerste dag van carnaval. Kunde gij nie wachte? Goed nieuws! De Kwèèker kalender maakt het wachten tot 9 februari kei leuk. Met de scheurkalender kun je op Tilburgse wijze aftellen tot aan carnaval met 88 oude én nieuwe Kwèèkers. Met een beperkte oplage van 2000 exemplaren is de scheurkalender een exclusief Tilburgs verzamelitem. Zo bijzonder dat het misschien wel sund is om af te scheuren.

Wè zèn Kwèèkers?

Als je een echte Tilburger bent weet je waarschijnlijk wel wat een Kwèèker is. Gekleurde kaartjes met Tilburgse uitspraken ingezonden door Kruiken en Kruikinnen. Rondom carnaval te vinden in alle kroegen en na al die jaren een waar verzamelitem. Sinds 2005 kunnen Tilburgers leuzen insturen naar Tilburg.com. Deze worden jaarlijks uitgebracht op gekleurde kaartjes en verspreid in de Horeca. Na de Oktoberfest Kwèèkers en een Kwèèkersapp was het in 2014 ook tijd voor een heuse Kwèèker Kalender.

Schier kalenderke bestellen

Houd jij ook van carnaval? Vier jij dat het liefst in Kruikenstad en heb jij een complete Kwèèker collectie boven je bed hangen? Dan kun je nu  een Kwèèker kalender bestellen! De kalender kost €3,99 en is enkele dagen voor de elfde van de elfde te koop. Je kunt het formulier hieronder invullen en een kalender komen ophalen, of je kunt online een kalender bestellen via verkleedklerenonline.nl

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Kalenderkes ophaole

Heb je de kalender besteld? Dan kun je de bestelling ophalen op het kantoor van Tilburg.com aan de IJzerstraat 23a. Het eerste afhaalmoment is vrijdag 6 november tussen 18.00 en 20.00 uur. Daarna zijn de schier kalenderkes op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur op te halen.