Bestellen maar: onze vijf gloednieuwe carnavalsemblemen

carnavalsemblemen

Is jouw favoriete quote ‘mèn nie belle!’ en is ‘gedraogt oewèège!’ op je lijf geschreven? OPLETTEN DAN! We hebben namelijk vijf gloedjenieuwe carnavalsemblemen uitgebracht voor op je carnavalspèkske. Dit keer drie klassieke kwèèkers en twee unieke uitgaven in samenwerking met Discodip en Willem II.

Wil jij er op tijd bij zijn dit jaar? Dan kun je ze nu alvast pre-orderen! Als je ze nu bestelt, heb je de strijkemblemen namelijk 1 december 2018 in huis. Lekker op tijd voor de feestdagen! En dat is dubbel zo handig: de emblemen zijn topcadeaus en moederlief kan ze na het kerstmaal meteen voor je vast stikken. Bestellen kan trouwens in onze webshop. Per embleem betaal je €5,95, voor een trio krijg je 11% korting en ben je dus maar €15,95 kwijt.

Onze carnavalsemblemen

En nu ben je natuurlijk benieuwd hoe ze eruit zien. Snappen we, dus hier zijn ze:

carnavalsemblemen

De échte Kruiken hebben natuurlijk al zo’n schier mutske met oogjes van Discodip. En om oew pèkske helemaal af te maken, brengen we dit jaar samen met Discodip een exclusieve en supervrolijk kwèèkerembleem uit.

carnavalsemblemen

LET OP: DIT EMBLEEM IS VOLLEDIG UITVERKOCHT! Dit is natuurlijk geen Tilburgse kwèèker, maar geef toe: Fran verdient ook een plekske op ons carnavalspèkske! Voor de Kruik met rood-wit-blauw bloed brengt Tilburg.com in samenwerking met Willem II dit jaar een uniek embleem uit. Ben je een echte Kruik? Dan mag Fran niet ontbreken op je kiel/carnavalsoutfit!

Wie aan carnaval in Kruikenstad denkt, denkt aan kwèèkers. En dit zijn ze dan: dé Tilburgse kwèèkers die jij dit jaar op je pèkske kunt plekken. Ben je een echte Kruik? Dan mogen deze unieke Tilburgse strijkemblemen niet ontbreken op je kiel/carnavalsoutfit!

Tweede oplage

Begin 2018 kwamen we met de eerste oplage strijkemblemen. Deze vijf verschillende strijkemblemen waren binnen twee weken volledig uitverkocht. En wat hebben we vaak de vraag gekregen of ze nog te bestellen waren. Nou: nieuwe ronde, nieuwe kansen! Met de start van het nieuwe carnavalsseizoen hebben we daarom vijf nieuwe emblemen ontworpen.

Let op: bovenstaande afbeeldingen zijn slechts illustraties van de strijkemblemen. De emblemen kunnen verschillen in kleur, formaat en afwerking. Benieuwd naar de kwaliteit? Check dan hieronder eens een foto van een embleem dat we eerder dit jaar uitbrachten.

carnavalsemblemen