Besterd komt met een CupCakeCup

Besterd

In de 3e editie van Heel Besterd Bakt wordt voor de mini-hobbybakkers een wedstrijd toegevoegd, de CupCakeCup. Tilburgse Basisschoolkinderen strijden voor wie de mooiste of de meest originele cupcake heeft versierd. De bezoekers van Heel Besterd Bakt stemmen. De winnaars krijgen een origineel Heel Besterd Bakt schort met je eigen naam.

Doe mee!

Alle Tilburgse basisschool kinderen kunnen meedoen. Als basisscholen zich aanmelden krijgen ze een eigen tafel, zoals Basisschool de Stappen en Basisschool de Bijstere.

Hoe werkt de wedstrijd:

  1. Versier je zelf gebakken cupcake zo mooi en origineel mogelijk;
  2. Je gemaakte cupcake kun je vrijdagmiddag 21 september tot 17:00 uur afgeven in BusinessHub (Besterdplein 2 Tilburg);
  3. Zaterdag 22 september tijdens Heel Besterd Bakt worden de Cupcakes klaar gezet op tafels en de bezoekers kunnen tot half 4 hun stem uitbrengen;
  4. De prijsuitreiking is zaterdag de 22e rond de klok van 16:00 uur op het Besterdplein. De cupcake met de meeste stemmen per tafel wint een origineel Heel Besterd Bakt schort met je eigen naam;

 ‘Tearoom’ Besterdplein Tilburg

Het Besterdplein verandert deze dag in een gezellige Tearoom. De bezoekers die niet van zelf bakken houden, maar wel van taart eten en een kopje koffie of thee zijn van harte welkom! Lees alle informatie over de bakwedstrijd en Heel Besterd Bakt op  www.heelbesterdbakt.nl. Dit evenement vindt plaats op initiatief van de winkeliers aan het Tilburgse Lint Besterd. Heb je vragen over de CupCakeCup stuur een berichtje naar heelbesterdbakt@korvel-besterd.nl of loop even binnen bij de BusinessHubBesterd (Besterdplein 2)