Better Get Hit Festival, Boozy Brunch, De Haze & meer: dit zijn onze leukste weekend uittips!

Nog geen plannen dit weekend? Niet getreurd! Wij hebben de leukste uittips van 24 tot en met 26 november voor je op een rijtje gezet! Met enorm veel activiteiten en leuke feestjes belooft het weer een fantastisch weekend te worden. Lees snel verder!

Vrijdag 24 november

Geniet van Golfgame Night bij Prise d’Eau Golf

Er is weer een Golfgame Night op de Driving Range van Prise d’Eau Golf! Speel de verschillende Toptracer spellen tegen je vrienden, familie of kennissen onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Geen golfervaring? Geen probleem, die heb je niet nodig! Voor €18,- per persoon speel je anderhalf uur golfgames. Daarnaast wordt de innerlijke mensen ook goed verzorgd met een drankje naar keuze, een shotje Schrobbelèr geschonken vanuit de Schrobbelèr bar en een portie bitterballen.

Vunzige Deuntjes bij Poppodium 013

Op vrijdag 24 november is het bij Poppodium 013 zwieren, zwaaien en pirouettes draaien op de lekkerste hiphop, R&B en dancehall-deuntjes. Kom langs voor een dans en wat goede sjans. Het belooft weer een leuke editie te worden van Vunzige Deuntjes bij Poppodium 013, dus wees er zeker bij!

Zaterdag 25 november

Better Get Hit festival 2023

Op 25 november is het zover: Better Get Hit festival 2023! Samen met Hall of Fame en Paradox hebben ze weer een genre-overstijgend programma neergezet. Verwacht een avond waarin de grenzen tussen muziekstijlen worden vervormd en verlegd. Van urban tot jazz en van soul en funk tot disco. Een festival om van te genieten, te verwonderen en te dansen!

De Eeuwige Almanak bij Gianotten Mutsaers

Het was altijd de makke van de almanak: hij ging maar één jaar mee. Dat kan natuurlijk niet meer, in deze tijden van duurzaamheid en hergebruik. Vandaar: de Eeuwige Almanak. Met elke dag een passend puntdicht. Of een verklarend vers. Van de beste taaltovenaars van het land. Ivo de Wijs, Kees Torn, Theo Danes en Frank van Pamelen. En vele anderen. Met prachtige illustraties van cartoonist Matthias Giesen. Zaterdag, 25 november zijn de vier auteurs van 16.00 tot 17.00 uur in de winkel om 3 x 10 minuten een korte presentatie te geven.

Zondag 26 november

Boozy Brunch bij Vine

Iedere laatste zondag van de maand mogen de handjes omhoog en de voetjes van de vloer tijdens de Boozy Brunch bij Vine. Trommel je gezelligste vriendinnen op, nodig schoonmoeders uit, want dit wil je niet missen. Vine zet jullie tafel lekker vol met een heerlijke brunch, tijdens deze brunch serveren ze onbeperkt mimosa’s en gezelligheid. Wat je mag verwachten: een gezellig zondags concept met onbeperkt mimosa’s en smakelijke gerechten.

Vijfgangen Whisky tasting lunch bij Peerkes Hoeve

Whiskyliefhebbers opgelet! In samenwerking met whisky specialist Tony van Rooijen organiseren ze bij Peerkes Hoeve een whisky tasting lunch! Tijdens deze middag worden er vijf topwhisky’s geserveerd met daarbij heerlijke en bijpassende gerechten voor de ultieme smaakbeleving. Je geniet niet alleen van de lekkere whisky’s en de culinaire hoogstandjes, maar Tony van Rooijen geeft ook toelichtingen bij de whisky’s.

De Haze liveconcert bij Giardino d’Italia

Op zondag 26 november kun je bij Giardino d’Italia terecht voor een concert van De Haze! De Haze is een twintigjarige singer-songwriter uit Tilburg. Hij creëert een “safe space” met muziek die voortkomt uit pijnlijke ervaringen uit zijn verleden. Hij gaat samen met Wessel Maas dezelfde “safe space” bubbel creëren. Extra leuk: het concert is gratis te bezoeken! Kortom, een ideale afsluiter van je weekend!

Sem Jansen & Leif de Leeuw Duoshow bij Heyhoef Backstage

Tijdens de pandemie werd de vraag naar kleinere optredens steeds groter. Tijdens deze shows ontwikkelden Sem en Leif een eigen duo sound met invloeden uit de genres Americana, country en folk. De liedjes van het duo zijn een mix van verhalende eigen liedjes, authentieke country classics en een greep uit hun favoriete songs. Sem zingt en speelt mandoline en gitaar. Leif speelt bij deze shows gitaar, mandoline, pedal steel en lap steel. Ze nemen hun mooiste vintage instrumenten mee om de muziek zo puur en mooi mogelijk te brengen.

Tilburg Trappers – ESC Wohnbau Moskitos Essen

Een thuiswedstrijd van Tilburg Trappers is een fantastisch uitje. Een wedstrijd van Tilburg Trappers zit namelijk vol met snelheid, ijs, flinke body checks en veel meer! Rondom de wedstrijd is er weer van alles georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld een drankje doen in de Biergarten en kun je natuurlijk ook een lekker hapje nuttigen: er is altijd wel iets te toen bij Tilburg Trappers! Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Uit-agenda

Benieuwd naar meer uittips dit weekend of de komende weken? Neem dan vooral een kijkje in onze uit-agenda!