Beursvloer Tilburg stijgt tot grote hoogte met 713 matches

Beursvloer Tilburg

Dinsdag 10 oktober vond voor de twaalfde keer Beursvloer Tilburg plaats. Meer dan tweehonderd maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven verzamelden zich in het Koning Willem II stadion met maar één doel: het sluiten van een of meerdere matches!

Beursvloer Tilburg

Tijdens deze dag worden wensen van stichtingen en verenigingen vervuld door het bedrijfsleven; alles met gesloten beurzen. Zo doen de bedrijven iets terug voor de maatschappij. Maar de maatschappelijke organisaties doen ook een tegenprestatie. Zo levert Beursvloer Tilburg zowel zakelijk als maatschappelijk rendement op.

Wethouder Hans Kokke opende het evenement en gaf vervolgens het woord aan spreekstalmeester Gon Mevis die de handel in goede banen leidde. In de anderhalf uur die daarop volgde ontstond een bruisende, enthousiaste en hectische sfeer. Alle partijen gingen op zoek naar de perfecte match onder het toeziend oog van Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Het eindresultaat is een record: er werden maar liefst 713 matches gemaakt! Deze matches worden in de loop van 2017 en 2018 bekrachtigd. Voor de locatie was wederom voor het Koning Willem II stadion gekozen, belangeloos aangeboden door Bonheur Horeca Groep, die op deze wijze zijn maatschappelijke betrokkenheid laat zien.

Beursvloer 2018

In mei 2018 wordt 12,5 jaar Beursvloer Tilburg gevierd met een MVO Bedank & Inspiratielunch bij Interpolis met topspreker Tony’s Chocolonely. Alle betrokken bedrijven van de afgelopen 12,5 jaar worden uitgenodigd én bedrijven die in de toekomst iets willen betekenen voor Beursvloer Tilburg zijn welkom. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert Rusch van ContourdeTwern via 013 583 99 99.