Bever opent nieuwe winkel aan Ringbaan-Zuid

Bever

Zaterdag 8 juni jongstleden hebben ruim drieduizend Tilburgers de feestelijke opening van de nieuwe Bever-winkel in Tilburg bijgewoond. Het pand is ruim 1200 m² groot en is daarmee een van de grotere Bever-winkels in Nederland. Nieuwsgierigheid, lastminuteshopping voor de vakantie, maar vooral de acties en activiteiten waren de belangrijkste redenen om naar de Ringbaan-Zuid af te reizen.

Wie denkt dat Bever er puur is voor kampeerders, fanatieke bergbeklimmers of backpackers heeft het mis. In de winkel kunnen buitenliefhebbers terecht voor meer dan 300 topmerken. De 15 buitenexperts in de winkel adviseren klanten en helpen hen aan een passende uitrusting voor iedere buitenactiviteit. Van wandelschoenen, rugzakken en kleding tot (reis)boeken en kaarten. Voor jong en oud is er in verschillende prijsklassen iets te vinden wat ook direct kan worden uitgeprobeerd in speciale ‘experience-zones’.

Duizenden Tilburgers op de been

Meer dan drieduizend Tilburgers hebben de feestelijke winkelopening bijgewoond. Sommigen waren toevallig in de buurt en zagen dat de straat was omgetoverd tot een avonturenbos. Anderen hadden een duidelijke missie, zoals Renée van Schoonderwalt uit de Hoogvenne-buurt: “Ik ben speciaal gekomen voor de Vaude Forcity-rugzak die ik vandaag voor € 15,- kan kopen in plaats van € 49,95. Dat het zo’n spektakel zou zijn had ik ook niet verwacht. Helaas heb ik niet de kluis gekraakt, anders kon ik meteen gratis gaan shoppen.”

Prachtig Tilburg

Willemijn Bliek, storemanager van de vestiging, die de winkel feestelijk opende: “We hebben heel bewust voor deze prachtige plek in Tilburg gekozen. De nieuwe winkel ligt dicht bij de snelweg, dus op een mooie plek voor de buitenliefhebbers in de regio Tilburg. Bovendien kun je er gratis voor de deur parkeren. Door te kiezen voor zo’n centrale plek maken we onze service en expertise toegankelijker voor een grotere groep buitenmensen.”

Bever aan de Ringbaan-Zuid is geopend van maandag tot en met zondag. Kijk voor het actuele overzicht van de winkelopeningstijden op Bever.nl.